Blog

07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Καλοκαιρινή μακαρονάδα!

0 comments 0 share
           Υλικά:
  • 500 γραμμ. βίδες ΗΛΙΟΣ
  • 1/4 κούπας ελαιόλαδο ΜΙΝΕΡΒΑ
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά καρέ
  • 300 γραμμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 300 γραμμ. φέτα θρυμματισμένη
  • 1/2 κούπας ελιές κομμένες σε φέτες
  • 2 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. κάππαρη
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  
  • Προετοιμασία:
  • Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα. Σοτάρουμε το κρεμμύδι να γίνει διάφανο για 5΄-6΄. Προσθέτουμε την πιπεριά και σοτάρουμε για 2΄-3΄. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, τις ελιές, τον βασιλικό και την κάππαρη. Αποσύρουμε τη σάλτσα από τη φωτιά. Ανακατεύουμε να λιώσει η φέτα με τη θερμοκρασία της κατσαρόλας.

    Ρίχνουμε τις βίδες και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά και ελέγχουμε το αλατοπίπερο. Σερβίρεται ζεστή αμέσως ή κρύα σαν σαλάτα.

 

 


Σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

CAPTCHA code

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

testimonials

Visa Secure Mastercard Identity Check

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή