Tips

20 ΜΑΪΟΥ 2016

Ιδέες για να διακοσμήσετε και να ανανεώσετε το μπαλκόνι σας

0 comments 0 share
Το καλοκαίρι πλησιάζει και η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει.Τι καλύτερο λοιπόν από το να πάρετε το πρωινό σας και να απολαύσετε τον καφέ με παρέα στο μπαλκόνι του σπιτιού σας.Σας προτείνουμε ιδέες για να διακοσμήστε και ανανεώστε το χώρο σύμφωνα με τη διάθεσή σας.Προσθέστε το προσωπικό σας γούστο και φαντασία,μετατρέποντας ακόμη και το πιο μικρό μπαλκόνι σε έναν όμορφο και άνετο χώρο,όπου θα περάσετε χαλαρές στιγμές τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού. 




Τοποθετήστε τα σωστά έπιπλα:προτιμήστε έπιπλα κατασκευασμένα από παλέτες,είναι μια αρκετά οικονομική κατασκευή.Μπορείτε να καθορίσετε εσείς το φάρδος και το μήκος των επίπλων,ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου σας. Βάψτε τα ξύλα ή αφήστε τα στο φυσικό τους χρώμα,τοποθετείστε δύο παλέτες η μία πάνω στην άλλη,μερικά χοντρά μαξιλάρια και το καινούριο σας σετ είναι έτοιμο.
Αν πάλι το μπαλκόνι σας είναι πολύ μικρό, ένα τραπεζάκι και δύο καρέκλες είναι αρκετά.Είναι πολύ σημαντικό να μη σας πιάνουν το χώρο έπιπλα που δεν τα χρειάζεστε για όλες τις ώρες. Στην αγορά θα βρείτε λειτουργικά τραπέζια εξωτερικού χώρου,που θα μπορείτε να τα ανοίγετε όταν έχετε φίλους, καθώς και σκαμπό που μπαίνουν το ένα πάνω στο άλλο και θα τα έχετε είτε για παραπάνω καθίσματα,είτε για πλαϊνά τραπεζάκια.Εξοικονομήστε χώρο.









Δώστε χρώμα μέσα από τα φυτά και τις γλάστρες σας:τα φυτά είναι ο πρωταγωνιστής της βεράντας μας.Επιλέξτε φυτά που αντέχουν σε ζέστη και φώς.Μπορείτε να τοποθετήσετε τα φυτά σας σε χρωματιστές γλάστρες στο δάπεδο,όπως επίσης να κρεμάσετε γλάστρες στα κάγκελα ή ακόμα να φτιάξετε μια κατασκευή για τον τοίχο.








Προσθέστε επιπλέον διακοσμητικά:δεν υπάρχει τίποτα πιο ατμοσφαιρικό για το μπαλκόνι σας τώρα το καλοκαίρι πέρα από μεγάλα φανάρια από ξύλο και γυαλί,καθώς και αρωματικά κερια.Επίσης μπορείτε να στολίσετε το μπαλκόνι σας με μαξιλάρες σε ανοιξιάτικα χρώματα και σχέδια τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ως κάθισμα.Ακόμα μπορείτε να ρίξετε ωραία ριχτάρια πάνω στον καναπέ σας.








Μην παραλείψετε τον νυχτερινό φωτισμό:κρεμάστε φωτάκια  πάνω στα κάγκελα του μπαλκονιού,σβήστε τον εξωτερικό φωτισμό,φτιάξτε ατμόσφαιρα και απολαύστε μια καλοκαιρινή βραδιά.
 

Σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

CAPTCHA code

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

testimonials

Visa Secure Mastercard Identity Check

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Αποδοχή